Տորթ Վիկտորիա

Տորթ Վիկտորիա

Ինչպես ցանկացած խմորեղեն, Վիկտորիա տորթը ևս, մատուցելուց առաջ ճիշտ կլինի 10 րոպե պահել սենյակային ջերմաստիճանում:

—–

Ի դեպ՝

Տորթ Վիկտորիա կամ “Վիկտորիական բիսկվիթը” համարվել է  Վիկտորիա թագուհու ամենասիրելի թխվածքը և մինչ օրերս մեծ հեղինակություն է վայելում անգլիական շատ թեյարաններում:
Բիսկվիթի առանձնահատկությունը կայանում է նրանում, որ այստեղ օգտագործվող ալյուրի, կարագի, շաքարավազի և ձվի քաշերը պետք է լինեն նույնը:

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *