Փխրուն տորթ շոկոլադե գնդիկներով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Փխրուն տորթ շոկոլադե գնդիկներով

Ահա և պատրաստեցինք «Փխրուն տորթ շոկոլադե գնդիկներով», որը արժե մեկ օր առաջ պատրաստել, որպեսզի կրեմը հասցնի ներծծվի և տորթը փափուկ լինի։ Տորթը կտրատում ենք և մատուցում։ Հաճելի թեյախմություն 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Մարինե ջան, գրտնակով պետք է միայն տեղափոխեք խմորը ձևամանի մեջ: Այն ջեռոցում պետք չէ դնել 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *