Ֆրանսիական կրեմ

ֆրանսիական-կրեմ-2

Այս կրեմն օգտագործվում է տարբեր թխվածքների ու դեսերտներ պատրաստելու, ինչպես նաև տորթերի ձևավորման համար։

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Երկու ամբողջական ձվերը, շաքարավազն ու դեղնուցները 6-8 րոպե հարում ենք մինչև պնդանա։Մինչև ստացված զանգվածը կսառչի, այդ ընթացքում կարագը հարում ենք վանիլային շաքարի հետ.
    Zangvac@ dnum enq sarnaran vor sarchi te golorshu vra enq harum u heto toxnum enq sarchi?

    1. Սիրելի Գոհար, ստացված զանգվածը դնում ենք սառնարանում, որ սառչի, իսկ այդ ընթացքում կարագը հարում ենք վանիլային շաքարի հետ։ ։)

  2. Shat vatn er ete mi ban kisvum eq baxadratomsy chisht greq arajin angam chi vor dzer kayqic ogtvum em u amen angam nuyn iravijakum em haytnvum shat djgoh em

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *