
        
        
        Վանիլային բուլկիներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Առաջին հերթին խմորիչի վրա լցնում ենք տաք կաթ, 2 ճ/գ շաքարավազ, 2 ճ/գ ալյուր: Խառնում ենք ու 15 րոպե դնում տաք տեղում:

 - Ստացված զանգվածին ավելացնում ենք ձուն:

 - Ապա ավելացնում ենք մնացած շաքարավազը, վանիլինը և խառնում ենք, որից հետո լցնում ենք կարագն ու շարունակում լավ խառնել:

 - Այնուհետեև զանգվածին ավելացնում ենք ալյուրը: Պետք է ստացվի ձեռքերին չկպչող խմոր:

 - Խմորը 1 ժամ դնում ենք տաք տեղում, որպեսզի լավ բարձրանա: Դրանից հետո տրորում ենք ձեռքերով:

 - Պատրաստում ենք փոքրիկ բուլկիներ, դնում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ, վրան քսում ենք ձվի դեղնուց ու եփում 25-30 րոպե 200 աստիճան ջերմությամբ:

 - Մեր բուլկիները պատրաստ են:

 
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: