
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 2 minutes
 
Բուլղարական սառը ապուր վարունգով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Վարունգները քերիչով քերում ենք, վրան մի քանի պտղունց աղ ցանում: Դնում ենք մի կողմ, որ ջուրը դուրս գա: Ընկույզը բլենդերով մանրացնում ենք, դարձնում խոշոր փշրանք: Վերցնում ենք թարմ կամ սառեցրած սամիթ: Մանրացնում ենք մի քանի ճյուղ և ստանում երկու ճաշի գդալ կտրատած սամիթ:
Սխտորը մաքրում ենք, մանր կտրատում կամ ճզմում: Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք կաթսայի մեջ:

 - Պատրաստ է:

 
Սառը ապուր կարող ենք պատրաստել նաև կեֆիրով կամ անյուղ թթվասերի ու ջրի խառնուրդով, սակայն այդ դեպքում անհրաժեշտ է մի քիչ կիտրոնահյութ ավելացնել 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: