
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 60 minutes
 
Լցոնված խնձոր
Բաղադրիչներ
- խնձոր
 - չիր ծիրանի - 1 բաժակ
 - չամիչ - 1/2 բաժակ
 - ընկույզ - 1/2 բաժակ
 - մեղր - 4թ/գդ
 - կարագ - 4ճ/գդ
 - դարչին - 4 փայտիկ
 - հյութ նարինջի - 4 բաժակ
 - հյութ կիտրոնի - 10մլ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Կեղևազրկում ենք խնձորն ու կտրում վերևի մասը, ապա հանում ենք խնձորի միջուկն ու մաքրած խնձորի վրա շաղ ենք տալիս մի փոքր կիտրոնի հյութ:

 - Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք մանր կտրատված ընկույզն ու ծիրանի չիրը, չամիչը, մեղրն ու կարագը:
Ապա ստացված միջուկով լցոնում ենք խնձորները, փակում կափարիչով և պոչի փոխարեն դնում ենք դարչինի փայտիկը:

 - Լցոնված խնձորը դնում ենք ձևամանի մեջ, վրան լցնում նարինջի հյութը և դնում ջեռոցը 1 ժամով 180 աստիճանում:
Եփելու ընթացքում 10-15 րոպե մեկ հանում ենք խնձորները ջեռոցից, վրան լցնում նարնջի հյութը և նորից դնում ջեռոցի մեջ:

 - Պատրաստի խնձորը հանում ենք ջեռոցից և մատուցում:

 
Մատուցելիս լցոնված խնձորի վրա դրեք անանուխի տերև դեսերտին գեղեցիկ տեսք հաղորդելու համար 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Aydqan erkar jerozum ??1 jam
Այո այս բաղադրատոմսի մեջ խնձորը դնում ենք ջեռոցի մեջ 1 ժամով 180 աստիճանում 🙂
Mandarini paytik? Erevi darchin nkati uner groghy. U nayev myata bary uni hayeren gexecik hamarzheq-ananukh.
Շնորհակալություն արդեն շտկված է:
isk xndzorner@ jerocum mnaluc heto chen papkum shat?
Խնձորները փափկում են, բայց շատ համեղ է ստացվում 🙂