
        
        - Yield: 1 ժամ անց
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 45 minutes
 
Շոկոլադե-ընկուզային բիսկվիթ
Բաղադրիչներ
- ալյուր - 100 գր
 - ընկույզ - 75 գր
 - ջուր գազավորված - 90 մլ
 - ձու - 3 հատ
 - փխրեցուցիչ - 1,5 թ/գդ
 - կակաո - 30 գր
 - շաքարավազ - 150 գր
 - շոկոլադ սև - 90 գր
 - ձիթայուղ - 90 մլ
 - կարագ - 40 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ընկույզները բլենդերով մանրացնում ենք, միաձուլում կակաոն, փխրեցուցիչը, ալյուրը և ընկույզները:

 - Ձվերը լավ հարում ենք, ավելացնում շաքարավազը, գազավորված ջուրը և կրկին հարում: Չոր բաղադրիչները զգուշությամբ լցնում ենք ձվային զանգվածի մեջ:

 - Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե:

 - Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնում ենք, ավելացնում կարագը, ձիթայուղը և զգուշությամբ խառնում:

 - Ջնարակը լցնում ենք բիսկվիթի վրա:

 - Ահա և վերջ:

 
Կարճ ժամանակում ստացանք համեղ շոկոլադե-ընկուզային բիսկվիթ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: