
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Պանրով խխունջներ
Բաղադրիչներ
- խմոր հում պիցցայի - 1 հատ
 - խոզապուխտ - ըստ ճաշակի
 - պանիր - ըստ ճաշակի
 - Սոուսի համար՝
 - կարագ - 100 գր
 - մանանեխ - 2 թ/գդ
 - շաքարավազ - 2 ճ/գդ
 - կակաչի սերմ(мак) - 2 ճ/գդ
 - սոուս վուսթերյան - 2 թ/գդ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Վերցնում ենք պիցցայի պատրաստի խմոր կամ պատրաստում ենք ինքներս: Խմորը բացում ենք և վրան շարում խոզապուխտը:

 - Վրան շարում ենք պանիրը և գլանաձև փաթաթում:

 - Ձևամանին կարագ ենք քսում: Փաթաթած խմորից կտրում ենք 3 սմ հաստութամբ շրջաններ և կիպ շարում ձևամանի մեջ:

 - Պատրաստում ենք սոուսը: Դրա համար կաթսայի մեջ լցնում ենք կարագը, մանանեխը, շաքարավազը կամ մեղրը, կակաչի սերմն ու վուսթերսյան սոուսը: Տաքացնում ենք, լավ խառնում ու լցնում ձևամանում շարած խխունջների վրա: Մեկ ժամ պահում ենք սառնարանում:

 - Դնում ենք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխում 25 րոպե: Վայելում ենք:

 
Արագ պատրաստվող ու հետաքրքիր այս նախուտեստը կարելի է պատրաստել թե՛ պանրով ու խոզապուխտով, թե՛ ցանկացած այլ միջուկով, որ կհուշի Ձեր երևակայությունը: Պիցցայի խմորի փոխարեն կարելի է վերցնել նաև շերտախմոր 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: