
- Yield: 1 ժամ անց
- Cook Time: 30-40 minutes
Բրաունի բալով, ընկույզով ու կաթնաշոռով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Շոկոլադը մանրացնում ու լցնում ենք տարայի մեջ, ավելացնում ենք կտրատած կարագն ու հալեցնում ենք այս բաղադրատոմսով:

- Այնուհետև ստացված շոկոլադային զանգվածը սառեցնում ենք:

- Սառեցրած բալը թողնում ենք, որ հալչի, ապա հեռացնում ենք ավելորդ հեղուկը: Ընկույզները ոչ շատ մանր կտրատում ենք:

- Ձուն, շաքարավազը, վանիլինն ու աղը լավ խառնում ենք:

- Ավելացնում ենք շոկոլադե զանգվածն ու շարունակում ենք խառնել:

- Ավելացնում ենք ալյուրն ու փխրեցուցիչը և խառնում են՝ վերածելով միասեռ զանգվածի:

- Լցնում ենք բալն ու ընկույզը և խառնում ենք:

- Կաթնաշոռային շերտի համար կաթնաշոռը, շաքարավազն ու ձուն հարում ենք։ Ավելացնում ենք սերուցքն ու շարունակում ենք հարել։

- Ձևամանը (25x25 սմ տրամագծով) կարագապատում ենք, լցնում ենք խմորն ու հավասարապես տարածում։

- Վրան լցնում ենք կաթնաշոռային շերտն ու փայտե գդալի օգնությամբ տարածում ենք։ Թխում ենք 30-40 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

- Փայտիկի օգնությամբ ստուգում ենք պատրաստ լինելը։ Չի կարելի խմորը չորացնել․ այն պետք է որոշակի խոնավություն ունենա։ Պատրաստ լինելուց հետո թողնում ենք, որ սառչի։

- Բաժանում ենք ուղղանկյունաձև կտորների ու մատուցում ենք։

Ընկույզով, կաթնաշոռով ու բալով բրաունին հիանալի դեսերտ է շոկոլադի սիրահարների համար։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: