ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

թխվածք-փարիզ-բրեստ
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»
բալ-ձնե-մուշտակի-մեջ
Բալ ձնե մուշտակի մեջ
կարկանդակ-շտերլից
Կարկանդակ «Շտիրլից»
մսով օլադի
Մսով օլադիներ
հավի-սիրտ
Հավի սիրտ կաթնային սոուսով
բիսկվիթային-տորթ
Հրեշտակային տորթ կիտրոնի կրեմով
հավ-սոյայի-մարինադով
Հավ՝ սոյայի մարինադով
բանանով-կեքս-1
Բանանով կեքսեր
թխվածք-Զատիկի
Թխվածք «Զատիկի ձու»
կրեկեր
Տնական կրեկեր
ոսպով-պելմեններ
Ոսպով պահքային պելմեններ
մրջնաբույն
Թխվածք «Մրջնաբույն»
12...10...