ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

դդմիկով նագեթսներ
Դդմիկով նագեթսներ
օլադիներ ծաղկակաղամբով
Ծաղկակաղամբով օլադիներ
սուլուգունի տապակած
Տապակած սուլուգունի
կիտրոնով-կարկանդակ-1
Կիտրոնով կարկանդակ
շոռաբլիթներ-1
Շոռաբլիթներ բալի սոուսով
դդմիկով-բլիթներ-1
Դդմիկով ու մսով բլիթներ
թխվածքաբլիթ-տրյուֆել-1
Թխվածքաբլիթ «Տրյուֆել»
համբուրգերի-հաց-1
Հաց համբուրգերի համար
նուտելլա 1
Նուտելլա տան պայմաններում
գազարով տորթ 1
Գազարով տորթ
կակաչի-սերմով-տորթ-1
Արագ տորթ կակաչի սերմով ու կոկոսի քերուկով
բիսկվիթ-1
Նրբահամ բիսկվիթ
12...10...