ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ

Ջեմով թխվածքաբլիթներ

Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթներ

Ամանորյա տնակ

Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»

Ամանորյա նախուտեստ

Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»

Բալ ձնե մուշտակի մեջ

Կարկանդակ «Շտիրլից»

Մսով օլադիներ

Հավի սիրտ կաթնային սոուսով

Հրեշտակային տորթ կիտրոնի կրեմով