ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

տորթ-սրտիկ
Տորթ-մուսս Սրտիկ
բրոկոլիով-ապուր
Բրոկոլիով ապուր
տորթ-սևամորթ-1
Տորթ «Սևամորթ»
թթվասերով-տորթ
Թթվասերով տորթ
շոկոլադով-կեքս
Շոկոլադով ու կոկոսով կեքս
կաթնաշոռով-թխվածքաբլիթներ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ
ֆրանսիական-դեսերտ-5
Փարիզյան դեսերտ
պիցցա-ջեռոցում
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
առանց-խմորիչի-խմոր
Առանց խմորիչի խմոր
բանանով-կարկանդակ
Բանանով պիրոգ
ամանորյա-թխվածքաբլիթներ-1
Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ
դարչինով-բուլկի
Դարչինով բուլկիներ
12...10...