ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

arag-tort-harac-serucqov
Արագ տորթ հարած սերուցքով
pndukov-tort
Պնդուկով տորթ
kartofilov-karkandak-msayin-mijukov
Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով
txvacqablit-savoyardi-
Թխվածքաբլիթ Սավոյարդի
xndzorov-pirog
Խնձորով և սալորաչրով պիրոգ
shokolade-txvacq-nutella
Շոկոլադե թխվածք Նուտելլա
kurze
Մսով ”Կուրզե”
getnanushov-txvacqablit
Գետնանուշով թխվածքաբլիթ
narnjov-bulki
Նարնջով բուլկի
serucqayin-tort
Սերուցքային տորթ
lahmajo
Լահմաջո
qaxcr-nrbablit
Քաղցր նրբաբլիթ
...10...3940...50...