ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

qunjutov-txvacqablit
Քունջութով թխվածքաբլիթ
katnayin-pirog
Կաթնային պիրոգ
havi-msov-snkov-blit-
Հավով և սնկով բլիթ
srchayin-biskvit
Սրճային միջուկով բիսկվիթ
profitroli-havi-kcu-axcanov
Պրոֆիտրոլի հավի կծու աղցանով
xrtxrtan-havi-tevikner
Խրթխրթան հավի թևիկներ
arag-keks
Արագ շոկոլադե կեքս
chorablit
Չորաբլիթ
tort-sufle
Տորթ-սուֆլե
ddumov-pirog-amerikyan
Դդումով ամերիկյան պիրոգ
xndzorov-@nkuyzov-pirog
Խնձորով և ընկույզով պիրոգ
shokolade-cheescake-katnashorayin-kremov
Շոկոլադե չիզքեյք յոգուրտային կրեմով
...10...4041...50...