կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
Տորթ “Նապոլեոն” շերտավոր խմորից
Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ
Տորթ «Սպարտակ»
Տանձով և ընկույզով տորթ
Ելակով ֆրասնիական շարլոտկա
Հավի թևիկներ
Եփած երշիկ բաժակի մեջ
Ժելեով և թթվասերով տորթ առանց թխելու
Տորթ Բաունտի
Կրոկեմբուշ
Վաֆլիով կոներ շոկոլադե միջուկով
...10...4041...