Արագ շերտավոր խմոր

Արագ շերտավոր խմոր

Հիշեցում. շերտավոր խմոր պատրաստելիս ցանկալի է ընտրել յուղալի կարագ. որքան յուղայնությունը բարձր լինի, այնքան լավ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. barev dzez es chaskaca kani angam e petk ksel karag ev kani gund kdarna u ed 50 gr karag@ xmori mej cenk gcum menyak ksum enk u verj edkan xmorin 50gr ev pxrecucic@ drozne

    1. Բարև Ձեզ Նարինե ջան: Մենք բոլոր շերտերը պետք է կարագապատենք:
      Սկզբում ուղղանկյուն կտրված ամեն շերտը կարագապատում ենք, դնում իրար վրա, սակայն չենք փաթաթում:
      Վերջում ստացված ուղղանկյունը բաժանում ենք երկու հավասար մասերի, յուրաքանչյուր վրայի շերտը կարագապատում ու ռուլետի տեսքով փաթաթում 🙂

    2. Gitek esel areci lavne bayc noric xmorn sat chore linum gataei arel erevi inch vor ban pakasume xmorin amen inch jistem arel
      Exav

      1. Անահիտ ջան, հնարավոր է՝ կարագի յուղայնութունն է քիչ եղել, կամ գաթան պատրաստելու ընթացքում է ինչ-որ խնդիր առաջացել:

  2. duk shat bari ek mersi vor harceris patasxanecik bayc arajin angam em lsum slayoni xmori mej 50gr karag kporcem heto kgrem im tpavorutyan masin mersi

    1. Շատ ուրախ ենք, որ լավ է ստացվել Վիկա ջան 🙂

    1. Ինեսա ջան, խմորը պետք է 3 մմ հաստությամբ ուղղանկյուն բացել և դանակով հավասար կիսել 🙂

        1. Ինեսա ջան, կարող եք մի քիչ թողել, որ հանգստանա 🙂

    1. Շնորհակալություն նաև Ձեզ, որ հետևում եք մեզ 🙂

  3. Չհասկացա, թե ինչու անհաջող ստացվեց: Խմորը սարքեցի, թխեցի տրուբոչկաներ, ստացվեցին չոր, քարի նման տրուբոչկաներ: Ափսոս

    1. Նելլի ջան, հնարավոր է ջեռոցում շատ եք պահել, կամ ալյուրի ու ջրի հարաբերությունը չեք պահպանել:

  4. Արմինե ջան, սկզբում ուղղանկյուն կտրված ամեն շերտը կարագապատում ենք, դնում իրար վրա, սակայն չենք փաթաթում: Այնուհետև ստացված ուղղանկյունը բաժանում ենք երկու հավասար մասերի, յուրաքանչյուր վրայի շերտը կարագապատում ու ռուլետի տեսքով փաթաթում 🙂

  5. Այսինքն, արդյունքում ունենում ենք 2 գունդ? Կարող է տեսանյութ ունենաք?

  6. Es nuynpes patrasteci ays baxadratomsov shat chor stacvec .miguce shat pind xmor ei patrastel

    1. Բարև Ձեզ հարգելի մասնակից, հնարավոր է՝ ալյուրի քանակությունը շատ եք վերցրել, այդ պատճառով էլ խմորը պինդ է ստացվել:

  7. аргелинерс,парзабанвац чек бацатрум.кисат-прат.наек Бабушка Эммаин ,детал-детал бацатрум е.шат анасканали ек неркаяцнум,ми бан ел пакас.кнерек,ереви да хоаноцаин гахтник е……????

    1. Բարև Ձեզ հարգելի Լենա, ահա այստեղ կարող եք գտնել շերտավոր խմոր պատրաստելու տարբեր բաղադրատոմսեր, որոնք փորձված են և շատ լավ են ստացվում՝
      http://www.cooks.am/?s=%D5%B7%D5%A5%D6%80%D5%BF%D5%A1%D5%BE%D5%B8%D6%80+%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80&Submit=Search+Site
      Բացի այդ, այստեղ շատ մանրամասն ներկայացված են շերտավոր խմոր պատրաստելու նրբություններն ու խորամանկությունները, որոնք Ձեզ շատ կօգնեն՝
      http://www.cooks.am/%D5%B7%D5%A5%D6%80%D5%BF%D5%A1%D5%BE%D5%B8%D6%80-%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80-%D5%A1%D5%BC%D5%A1%D5%B6%D6%81-%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80%D5%AB%D5%B9%D5%AB/

    1. Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ վստահում եք մեզ 🙂

  8. Inch barehambuyr dzevov eq patasxanum yuraqanchyurin.Axr manramasn grac e, bayc mievnuynn e krkin, hat_hat harcnum en .Hamberutyun!

    1. Լիլի ջան, միշտ պատրաստ ենք օգնել ու պատասխանել հարցերին ^_^

    1. Մերի ջան, կարող եք նաև սոդա օգտագործել, բայց ցանկալի է փխրեցուցիչ վերցնեք 🙂

  9. Բարև Ձեզ..կարող եմ կարագը փոխարինել մարգարինով?

    1. Բարև Ձեզ, այո Կարինե ջան, իհարկե կարող եք 🙂

  10. Բարև Ձեզ կասեք միայն 50 գ կարագը քիչ չէ և մեկ անգամ կարագապատելը բավական է , ես այս բաղադատոմսով պատրաստեցի լավ չստացվեց չհասկացա ինչու

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Ալինա։ 50 գր կարագը բավական է։ Կարագապատում ենք ուղղանկյունաձև կտրատած բոլոր խմորաշերտերը։ Հնարավոր է՝ կարագն այնքան էլ յուղալի չի եղել։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *