
 
        
        
        Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Ջրի մեջ լցնում ենք կարագը, աղը, ավելացում ենք ալյուրն ու փափուկ խմոր հունցում: Խմորը գնդում ենք, ծածկում սրբիչով և թողնում հասունանա:
  
- Պատրաստում ենք միջուկը: Դդումը շատ մանր խորանարդիկներ ենք բաժանում և 5 րոպե տապակում: Բոլոր կանաչիները կտրատում ենք, այնոհետ ֆետան փշրում ենք, լցնում զանգվածի մեջ և խառում:
  
- Վերջում ավելացնում ենք քերիչով անցկացրած պանիրը և աղ ու պղպեղ ենք ցանում:
  
- Խմորը գնդերի ենք բաժանում և բոլորը բարակ գրտնակում: Այնուհետև մի կողմի վրա լցնում ենք միջուկը:
  
- Մյուս կողմը վրա ենք բերում և ձևավոր դանակով ծայրերը ձևավորում:
  
- Կարկանդակը երկու կողմից տապակում ենք մարմանդ կրակին՝ առանց բուսայուղի:
  
- Ահա և վերջ:
  
Յուրահատուկ համեղ կարկանդակ է ստացվում 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
 
				         
											 
											 
											 
											 
											 
															 
															 
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: