Գինով սոուս ՛՛Beurre rouge՛՛ մսի համար

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Գինով սոուս ՛՛Beurre rouge՛՛ մսի համար

Այսպիսի սոուս պատրաստում են նաև ջրով, պորտվեյնով, ձկան արգանակով և տարատեսակ բուրավետիչներով։ Այստեղ ամենակարևորը լավ եփված կարմիր գինին և քացախն են 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *