Ընկույզով տորթ

Ընկույզով տորթ

Ի դեպ, վիեննական ընկույզով տորթի մեջ կարելի է օգտագործել ցանկացած ցիտրուսային ջեմ: Փորձեք պատրաստել նաև մանդարինի ջեմով, այն նույնպես հիասքանչ զուգակցվում է շոկոլադե գանաշի և ընկույզի համի հետ:

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Անի ջան գանաշը դա կրեմ է, որը պատրաստվում է թարմ սերուցքից և սերուցքային յուղից, որն օգտագործվում է որպես կոնֆետի և թխվածքների միջուկ, ինչպես նաև աղանդերները զարդարելու համար 🙂

  1. Բարև Ձեզ,իսկ կարելի է գանաշի մեջ օգտագործել “DEKOR UP“սերուցքը

  2. Բարև Ձեզ,իսկ կարելի է գանաշի մեջ օգտագործել DEKOR UP սերուցքը

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *