Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”

Թխվածքաբլիթ Միլիոնատեր

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված թխվածքաբլիթները ստացվում են անչափ համեղ և նուրբ: Փորձեք պատրաստել մեկ անգամ և, համոզված ենք, Դուք կցանկանաք պատրաստել այն նորից և նորից 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Այո կարելի է, բայց այդ դեպքում բաղադրատոմսի մեջ 2ճ/գդ փոխարեն պետք է օգտագործել 1ճ/գդ 🙂

  1. Indz shate hetaqrqrel ays txvacqy, cankanumem patrastel amanorin, bayc chgitem karelie egiptacoreni kraxmaly poxarinel sovorakan kraxmalov? Ete inch vor meky giti, ardzaganqeq!!!!

    1. Եգիպտացորենի օսլան ավելի թույլ է, քան կարտոֆիլայինը, և արդյունքն ավելի նուրբ է ստացվում:
      Այո, կարելի է փոխարինել, համային տարբերություն չեք զգա, միայն խմորը մի փոքր այլ կլինի:
      Սակայն, ցանկանում ենք նշել, որ եգիպտացորենի օսլանվաճառվում է ցանկացած շատ թե քիչ մեծ խանութում՝ այլ համեմունքների հետ միասին:
      Հուսով ենք, համեղ կստացվի 🙂

  2. Vay chei nkatel vor ardzaganqeleq, shnorhakalem shaaaat shef xoharar, duq shat ushadireq, mersi!!!

  3. Oslan gneluc chkoxmnoroshveci vor mi oslan gnem, etpes sovorakany yntreci! Shnorhakalutuyun bacatrutyan hamar!!

  4. Hargeli Shef xoharar, patrasteci Asus txvacqy, shah hamexer u yurahatuk, hatkapes amusins shat havanec???miayn te xmori masy blenderov sarqel lav cher stacvum)) ev karcumem serucqi het piti sev shokolad xarnel, voch te katnayin, hakarak depqum jrik u bac guyni shokoladayin zangvace stacvum, inchpes im depqum exav)))shnorhakalutyun baxadratomsi hamar!!!!

    1. Շատ ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂 ուրախ կլինեինք տեսնել արդյունքը ֆորումում
      Փորձեք տարբեր որակի և արտադրողի շոկոլադներ, հուսով ենք, կգտնեք ամենահարմար և ամենահամեղ տարբերակը:

        1. Բարև Ձեզ, այո, իհարկե: Մենք ունենք խոհարարական ֆորում, որտեղ էլ կարող եք ավելացնել Ձեր պատրաստած ուտեստները: Ահա խնդրեմ՝
          http://www.cooks.am/forums/

    1. Բարև Ձեզ հարգելի մասնակից, եթե Ձեզ մոտ կստացվի փշրանքանման զանգված ստանալ, ապա կարող եք նաև հարիչ օգտագործել 🙂

    1. Բարև Ձեզ հարգելի մասնակից: Գուցե՞ սերուցքը շատ եք լցրել և այն ջրիկ է ստացվել:

    1. Արփինե ջան, սերուցքը պետք է մարմանդ կրակին եռացնեք, մինչև փոքր-ինչ թանձրանա և պղպջակներ արձակի: Հնարավոր է՝ սերուցքը շատ եք լցրել և այդ իսկ պատճառով էլ այն ջրիկ է ստացվել ու չի սառել:

  5. Es patrastel em ays xmorexenic u ahavor shat em havanel. Ete uzum eq jnarak@ sarchi kam jrik chlini,uremn shat eracreq (ete iharke serucq@ shat eq lcrel). Ete guyn el bac e stacvum,karox eq kakao xarnel.es aydpes em arel u shat el hamexa stacvel.Porceq!!!!! Cheq poshmani!!!!

  6. Barev dzez,indz el e ayd harc@ hetaqrqrum,patasxaneq xndrum em ,xtacrac kat@ epvac te sovorakan?

    1. Հայարփի ջան բարև Ձեզ, պետք է սովորական խտացրած կաթ վերցնեք 🙂

  7. Patrastvum e arag,shat hesht ev anchor games,shnohakalutyun hetaqrqir ev yurorinak baxadratomseri hamar.:)

    1. Բարև Ձեզ, նախօրոք հարել պետք չէ, հենց այդպես պետք է շոկոլադի հետ դնեք մարմանդ կրակին 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *