Խնձորով թխվածք

խնձորով-թխվածք-2

Մատուցելիս վրան շաղ ենք տալիս շաքարի փոշի ու հյուրասիրում թեյի կամ սուրճի հետ։

 

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. գրել էք 200 գ շաքարավազ,բայց օգտագործել էք 80 գրամը?

    1. Սիրելի Նաիրուհի, բաղադրատոմսում նշված է, որ սկզբում օգտագործում ենք 80 գր շաքարավազը, իսկ մնացածն ավելացնում ենք հետո: Խնձորը կեղևահանում ենք, մի մասը մանր կտրատում, իսկ մյուս մասն անցկացնում ենք քերիչով ու լցնում ենք խմորաշերտի վրա, ապա պատում ենք մնացած շաքարավազով։:)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *