Կրոկեմբուշ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կրոկեմբուշ

Խորհուրդներ.
-Շատ հաճախ կրոկեմբուշը լրացնում են հատապտուղներով, ընկուզեղենով և մրգերով։
-Կարամելի փոխարեն կարող ենք շոկոլադե ջնարակ օգտագործել։
-Եփովի խմորը կարող ենք ոչ միայն կաթով պատրաստել, այլև ջրով, կամ էլ ջրով ու կաթով։ Հեղուկի քանակությունը ցանկացած դեպքում նույնն է մնում։
-Եթե ցանկանում ենք , որ վանիլինի համն ավելի արտահայտված լինի, կրեմի մեջ մի քիչ էլ ենք վանիլին ավելացնում։
-Որպեսզի մեր բուրգը գեղեցիկ և հավասար լինի, կարող ենք նախապես թղթից բուրգ կտրել, դնել այն ամանի վրա և շուրջը շարել մեր կարկանդակները 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *