Շոկոլադե նրբաբլիթ

Շոկոլադե նրբաբլիթ

Իսկ ո՞վ չի սիրում շոկոլադե նրբաբլիթ 🙂

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, կաթը պետք է ավելացնեք ալյուրը, փխրեցուցիչն ու կակաոն լավ խառնելուց հետո 🙂

    1. Բարև Ձեզ, Ինգա ջան, փխրեցուցիչը разрыхлитель теста-ն է, որն ինչպես և սոդան, օգնում է թխվածքին ավելի լավ բարձրանալ, ունենալ նուրբ և թեթև կառուցվածք: Վերջինիս մասին առավել մանրամասն կարող եք կարդալ այստեղ՝
      http://www.cooks.am/ingredients/%D6%83%D5%AD%D6%80%D5%A5%D6%81%D5%B8%D6%82%D6%81%D5%AB%D5%B9/

    1. Բարև Ձեզ, 1 փոքր շերեփ խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ թավայի մեջ, արագ տարածում և թողնում 3040 վայրկյան: Այնուհետև դանակի օգնությամբ զգուշորեն շրջում ենք և հաջորդ կողմը տապակում 🙂

  1. Նեգրով ժպիտի բաղադրատոմսը և պատրաստման եղանակը ունեք՞

    1. Բարև Ձեզ: Առայժմ չունենք, բայց կտեղադրենք շուտով:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *