Սամսա շերտավոր խմորով և մսով

Սամսա շերտավոր խմորով և մսով

Վերջում ավելացնենք, որ համեղ Սամսա պատրաստելու համար պետք է ընտրել փափուկ միս՝ առանց ջլերի ու թաղանթների 🙂

Մեկնաբանություններ

  1. Isk @ndanrapes shertavor xmorn petq e barak grtnakel vor lav sherter lini?, es 220 astichani tak patrastum em bayc eli lav chi stacvum.

    1. Բարև Ձեզ, շերտերը շատ բարակ չպետք է լինեն, իսկ որքա՞ն ժամանակ եք եփել:

    1. Հնարավոր է՝ ջեռոցի հզորությունն է պատճառը, կիսաե՞փ է լինում, թե ընդհակառակը՝ չորանում է:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *