Սպիտակաձավարով թխվածք

Սպիտակաձավարով թխվածք

Օշարակի փախարեն սպիտակաձավարով թխվածքը կարելի է պատել նաև շաքարափոշիով, սակայն այս դեպքում այն կունենա ոչ այնքան ընդգծված կիտրոնի բույր:

Այս թխվածքը ձմռանը պատրաստելու հնարավորությունը բաց չթողնելու համար ամռանը կարոլի է հատուկ տոպրակների մեջ կորիզահանված բալ սառեցնել: Չէ՞ որ ձմռան ցիտրուսային մրգերի մեջ բալն առավել էֆեկտային կդիտվի: 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *