Փախլավա

Փախլավա

Ամանորի զարդ` համեղ փախլավա 🙂

Մեկնաբանություններ

  1. Nereceq, karox eq 3_rd kety aveli hstakecnel? 2-3 angam bacel grtnakelu gorcyntacy krknelu jamanak xmor sarnaran chenq dnelu?

    1. Բարև Ձեզ Լենա ջան, խմորը երբ հունցում ենք, վրան պոլիէթիլենային թաղանով ենք ծածկում և մի քանի ժամով տեղափոխում սառնարան: Այնուհետև երբ հանում ենք սառնարանից, կրկին գրտնակում ենք (3-4 շերտեր ենք ձևավորում), այնուհետև կրկին ամբողջը գրտնակում ենք և 3-4 շերտեր ձևավորում: Գործողությունը կրկնում ենք 2-3 անգամ, նոր սկսում ենք փախլավան պատրաստել:

  2. айдкан ел парзабанвац чен грум у неркаяцнум.инц твум е авели лав бахадратомсер кан.иарке тох эхинакь инц нери….

  3. Hargeli Lena Elena, chishte linum en baxadratomser, vortex aydqan el parz chi grvac, bayc cankacac harci depqum hexinaky chi zlanum, patasxanum e, parzabanum, bacatrum, inchy shat goveli e, ev asem, vor aystex grvac baxadratomserov amen inch shat hamex e stacvum, andzamb es shatem ogtvum ev vstahum em ays kayqin. Ete harcer uneq, dimeq, hexinaky anpayman kardzaganqi ev manramasnoren kbacatri

    1. Պետք է խմորն ամբողջությամբ վերջանա, կարող եք ստանալ 10-12 շերտ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *