
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 10 minutes
 
Հավով ռուլետ ֆետա պանրով
Բաղադրիչներ
- հավի փափկամիս - 500 գր
 - պանիր ֆետա - 100 գր
 - սամիթ - 3-4 ճյուղ
 - ձու - 1 հատ
 - աղ
 - պղպեղ
 - պաքսիմատ
 - բուսայուղ
 - Սոուսի համար՝
 - թթվասեր - 100 գր
 - յոգուրտ դասական - 100 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Պանիրը ձեռքերով մանրացնում ենք:

 - Ավելացնում ենք մանր կտրատած սամիթը, համեմում ենք աղով ու խառնում:

 - Հավի փափկամիսը բաժանում ենք երկու մասի:

 - Այնուհետև հարվածում ենք խոհանոցային մուրճով և երկու կողմից համեմում ենք աղով ու պղպեղով:

 - Միջուկը լցնում ենք մսակտորների վրա՝ եզրերն ազատ թողնելով:

 - Զգուշորեն փաթաթում ենք:

 - Ձուն հարում ենք ջրի հետ: Առանձին տարայի մեջ լցնում ենք պաքսիմատը: Ռուլետները սկզբում թաթախում ենք ձվի, ապա՝ պաքսիմատի մեջ: Գործողությունը կրկնում ենք ևս մեկ անգամ:

 - Բուսայուղով լի տապակը տաքացնում ենք և ռուլետները մոտ 5 րոպե տապակում ենք մեղմ կրակի վրա:

 - Շրջում ենք ու մյուս կողմով ևս 5 րոպե տապակում:

 - Պատրաստում ենք սոուսը, որի համար թթվասերն ու յոգուրտը խառնում ենք:

 
Մատուցում ենք կարտոֆիլի խյուսի, բրնձի, հնդկաձավարի և այլ խավարտների հետ:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: