Հայկական քյուֆթա

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
հայկական-քյուֆթա-2

Հանում ենք կաթսայից, կտրատում ենք ու մատուցում կարագով տաք վիճակում։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Օգտագործվու՞մ է սովորական տավարի փափուկ միս։Քյուֆթայի միսը ծեծված չէ՞,աղալով ինչպես կստացվի իսկական քյուֆթա

    1. Սիրելի Լուիզա, տավարի միսն անցկացնում ենք մսաղացով, ապա մոտ 1 ժամ խառնում, այսինքն՝ ծեծում ենք: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *