Հայկական քյուֆթա

հայկական-քյուֆթա-2

Հանում ենք կաթսայից, կտրատում ենք ու մատուցում կարագով տաք վիճակում։

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Օգտագործվու՞մ է սովորական տավարի փափուկ միս։Քյուֆթայի միսը ծեծված չէ՞,աղալով ինչպես կստացվի իսկական քյուֆթա

    1. Սիրելի Լուիզա, տավարի միսն անցկացնում ենք մսաղացով, ապա մոտ 1 ժամ խառնում, այսինքն՝ ծեծում ենք: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *