- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Մսով և ընկույզով աղցան
Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 300 գր
- տաքդեղ կարմիր - 1 հատ
- սունկ շամպինիոն պահածոյացված - 200 գր
- սոխ - 1 հատ
- ընկույզ - 50 գր
- նուռ - ըստ ճաշակի
- Ինչպես նաև՝
- բուսայուղ - ըստ ճաշակի
- հյութ կիտրոնի - ըստ ճաշակի
- խմելի սունելի - ըստ ճաշակի
- հազարի թերթեր - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Միսը եփում ենք և մի փոքր տապակում, մինչ ոսկեգունելը: Այնուհետև կտրատում ենք սնկերը, սոխը և տաքդեղը: Այս ամենից հետո ընկույզները մանրացնում ենք և լցնում աղցանի վրա:
Այնուհետև փոքր ամանի մեջ լցնում ենք բուսայուղը, կիտրոնահյութն ու խմելի սունելին, խառնում ենք և լցնում աղցանի վրա:
- Մատուցվող ամանի մեջ շարում ենք հազարի թերթերը, լցնում աղցանը և զարդարում նռան հատիկներով:
Շատ համեղ աղցան է ստացվում 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: